Kerkdiensten

De Emmakerk heeft elke zondag om half 10 een kerkdienst. Daarin gaat meestal de wijkpredikant voor.

Op 25 november is het de laatste zondag van het kerkelijk jaar. We herdenken dan onze overledenen.

Soms is er een hofidienst, dat wil zeggen: een dienst in een hofje, ergens buiten. Daaraan verbonden is meestal een gemeentezondag. Op de kerkdeur wordt aangegeven waar de dienst is als de Emmakerk gesloten is.

In de Stille Week zijn de diensten gezamenlijk.

Op Witte Donderdag begint de dienst om 19.00 uur in de Fortkerk. Dan wordt het Heilig Avondmaal gevierd.

Op Goede Vrijdag is er om 9.30 uur een dienst in de Ebenezer church.

Op Stille Zaterdag is er om 21.00 uur een dienst in de Emmakerk (Paaswake).

De dienst op Hemelvaartsdag begint om 9.30 uur, in de Fortkerk.

De oudejaarsdienst in de Emmakerk begint dit jaar om 17.00 uur.

Drie keer per jaar is er een jeugddienst, afwisselend in een van de kerken van de VPG. Als er in een kerk een jeiugddienst is, blijven de andere twee open. Ds. Marielle Berends hoopt dan voor te gaan. Op 2 december is er om 18.00 uur een jeugddienst in de Fortkerk. Het wordt een sing-in.

Op elke eerste zondag van de even maand wordt het Heilig Avondmaal gevierd.

De volgende vijf diensten zijn VPG-diensten (gezamenlijke diensten):

Rond de Dag van de Vlag (2 juli)

Zondag afsluiting jeugdkamp (juli)

Diaconiezondag (augustus)

Herdenking Reformatie (31 oktober)

Kerstnachtdienst (24 december)

Een keer per jaar is er een Gezin-School-Kerk-dienst met een van de protestantse scholen in de wijk.

De Emmakerk staat in de wijk Rio Canario, op de hoek van Schottegatweg Noord (de ringweg) en Kaya Wladimir "Coco" R.R. Balentien (de voormalige Arowakenweg). Vanuit Punda rijdt u richting Biesheuvel en dan richtting Rio Canario. De kerk ligt tegenover Emmastad.

Kerkdiensten

18 november: br. Hanco de Lijster

25 november: ds. Hans Végh (laatste zondag kerkelijk jaar)

2 december: ds. Hans Végh (H.A.)

9 december: ds. Hans Végh

16 december: ds. Hans Végh

23 december: br. D'arcy Lopes

24 december: kerstnachtdienst Fortplein (23.00 uur)