Kerkdiensten

De Emmakerk heeft elke zondag om half 10 een kerkdienst. Daarin gaat meestal de wijkpredikant voor.

Op 25 februari a.s. is het de tweede lijdenszondag.

Soms is er een hofidienst, dat wil zeggen: een dienst in een hofje, ergens buiten. Daaraan verbonden is meestal een gemeentezondag. Op de kerkdeur wordt aangegeven waar de dienst is als de Emmakerk gesloten is.

In de Stille Week zijn de diensten gezamenlijk.

Op Witte Donderdag begint de dienst om 19.00 uur in de Fortkerk. Dan wordt het Heilig Avondmaal gevierd.

Op Goede Vrijdag is er om 9.30 uur een dienst in de Ebenezer church.

Op Stille Zaterdag is er om 21.00 uur een dienst in de Emmakerk (Paaswake).

De dienst op Hemelvaartsdag begint om 9.30 uur, in de Fortkerk.

De oudejaarsdienst in de Emmakerk begint dit jaar om 9.30 uur.

Drie keer per jaar is er een jeugddienst, afwisselend in een van de kerken van de VPG. Als er in een kerk een jeiugddienst is, blijven de andere twee open. De eerstvolgende is op 18 maart a.s. in dfe Ebenezer church. Ds. Marielle Berends hoopt dan voor te gaan. De daarop volgende jeugddienst is op 24 juni a.s. in de Emmakerk.

Op elke eerste zondag van de even maand wordt het Heilig Avondmaal gevierd.

De volgende vijf diensten zijn VPG-diensten (gezamenlijke diensten):

Rond de Dag van de Vlag (2 juli)

Zondag afsluiting jeugdkamp (juli)

Diaconiezondag (augustus)

Herdenking Reformatie (31 oktober)

Kerstnachtdienst (24 december)

Een keer per jaar is er een Gezin-School-Kerk-dienst met een van de protestantse scholen in de wijk. De datum is: 27 mei 2018 (Dividivischool). In deze dienst hoopt de jeugdpredikant, ds. Marielle Berends, voor te gaan.

De Emmakerk staat in de wijk Rio Canario, op de hoek van Schottegatweg Noord (de ringweg) en Kaya Wladimir "Coco" R.R. Balentien (de voormalige Arowakenweg). Vanuit Punda rijdt u richting Biesheuvel en dan richtting Rio Canario. De kerk ligt tegenover Emmastad.

Kerkdiensten

25 februari: ds. Hans Végh

4 maart: zr. Yvonne Isidora

11 maart: ds. Jan Jonkman

18 maart: br. Hanco de Lijster

25 maart: ds. Marielle Berends-van Waardenberg (Palmzondag)

29 maart: ds. Peter van Bruggen en ds. Hans Végh (Witte Donderdag; H.A., Fortkerk 19.30 uur)

30 maart: rev. Leander Warren (Goede Vrijdag, Ebenezer church 9.30 uur)

31 maart: ds. Marielle Berends en ds. Hans Végh (Paaswake, Emmakerk 21.00 uur)

1 april: ds. Hans Végh (Pasen; H.A.)