Kerkdiensten

De Emmakerk heeft elke zondag om half 10 een kerkdienst. Daarin gaat meestal de wijkpredikant voor.

Op 29 april is er belijdenis en doop. Op 10 mei is het Hemelvaartsdag. Er is dan dienst in de Fortkerk. De Emmakerk is dan gesloten. Deze dienst begint om 9.30 uur en wordt geleid door ds. Peter van Bruggen. Op 13 mei is het Moederdag. Op 20 mei is het Pinksteren. Op 27 mei is er een Gezin-School-Kerk-dienst met de kinderen van de Dividivischool. Op 3 juni hopen we het Heilig Avondmaal te vieren. Op 17 juni is het Vaderdag.

Soms is er een hofidienst, dat wil zeggen: een dienst in een hofje, ergens buiten. Daaraan verbonden is meestal een gemeentezondag. Op de kerkdeur wordt aangegeven waar de dienst is als de Emmakerk gesloten is.

In de Stille Week zijn de diensten gezamenlijk.

Op Witte Donderdag begint de dienst om 19.00 uur in de Fortkerk. Dan wordt het Heilig Avondmaal gevierd.

Op Goede Vrijdag is er om 9.30 uur een dienst in de Ebenezer church.

Op Stille Zaterdag is er om 21.00 uur een dienst in de Emmakerk (Paaswake).

De dienst op Hemelvaartsdag begint om 9.30 uur, in de Fortkerk.

De oudejaarsdienst in de Emmakerk begint dit jaar om 9.30 uur.

Drie keer per jaar is er een jeugddienst, afwisselend in een van de kerken van de VPG. Als er in een kerk een jeiugddienst is, blijven de andere twee open. De eerstvolgende keer is in de Emmakerk. De datum is nog onbekend. Ds. Marielle Berends hoopt dan voor te gaan.

Op elke eerste zondag van de even maand wordt het Heilig Avondmaal gevierd.

De volgende vijf diensten zijn VPG-diensten (gezamenlijke diensten):

Rond de Dag van de Vlag (2 juli)

Zondag afsluiting jeugdkamp (juli)

Diaconiezondag (augustus)

Herdenking Reformatie (31 oktober)

Kerstnachtdienst (24 december)

Een keer per jaar is er een Gezin-School-Kerk-dienst met een van de protestantse scholen in de wijk. De datum is: 27 mei 2018 (Dividivischool). In deze dienst hoopt de jeugdpredikant, ds. Marielle Berends, voor te gaan.

De Emmakerk staat in de wijk Rio Canario, op de hoek van Schottegatweg Noord (de ringweg) en Kaya Wladimir "Coco" R.R. Balentien (de voormalige Arowakenweg). Vanuit Punda rijdt u richting Biesheuvel en dan richtting Rio Canario. De kerk ligt tegenover Emmastad.

Kerkdiensten

22 apri: ds. Hans Végh

29 april: ds. Hans Végh

6 mei: ds. Hans Végh

13 mei: ds. Jan Jonkman (Moederdag)

20 mei: br. Hanco de Lijster (Pinksteren)

27 mei: ds. Marielle Berends (GSK-dienst)

3 juni: ds. Hans Végh (H.A.)

10 juni: ds. Hans Végh

17 juni: ds. Hans Végh (Vaderdag)

24 juni: zr. Yvonne Isidora

1 juli: ds. Hans Végh